VSK utslagna mot Zorkij

publicerat 2007-10-27

Västerås SK inledde målskyttet i den första kvartsfinalen i årets world cup mot Zorkij. Innan första halvlek var spelat så gick Zorkij upp i ledning 2-1.

Daniel Mossberg, bra idag i Zorkij.
Daniel Mossberg, bra idag i Zorkij. Foto: Torbjörn Lindquist

VSK inleder andra halvlek bäst, delvis på grund av att Zorkij under en period har tre man på utvisningsbänken. Man kvitterar också till 2-2 genom Michael Carlsson som gör sitt andra mål för matchen. När Zorkijs utvisade spelare kommit tillbaka i spel blev det dock bättre fart på Zorkij som tog över matchen allt mer.

Slutet av matchen blev mycket rafflande med många chanser åt båda håll. Andra halvlek avslutades med en dubbelhörna för VSK, som dock blev resultatlös och därmed avgörs matchen på straffar.

Västerås lyckas mycket dåligt på straffarna och Anders Bruun missar i straffläggningen sin andra straff för matchen. Endast ett straffmål mäktar man med, mot Zorkijs tre. Zorkij är som första lag vidare till semifinal.

Skriven av: Torbjörn Lindquist