Bandysidan.nu


Comeback av LBK:are

publicerat 2004-11-05

Ljusdals BK:s Stefan Nordlund snörar på sig skridskorna igen och gör comeback hos de gulgröna. Anledning: Tunn trupp och skadebekymmer.

Mattias Wiberg som spelat libero fram tills nu hos Ljusdals BK går nu skadad och det behövs en ersättare i en redan tunn trupp. Då gör Stefan Nordlund comeback. Frågetecknet är formen.
- Jag får väl känna på träningen i kväll, och kanske framförallt efter den, hur min status är, säger han till Ljusdalsposten.

Några andra som eventuellt kan förstärka ytterliggare är de två unga ryssar som genom ett samarbetsavtal med Vodnik kan vara på gång till Sverige. Spelarna heter Dmitrij Loginov och Alexander Usov, och för att dom ska kunna komma så måste Ljusdals BK fixa boende och jobb och sådant praktiskt. Det "lilla problemet" kan ställa till det för Ljusdals BK:s del.
- Det där beror helt och hållet på vad vi hittar för finansiering. Vi kommer absolut inte att ta av de pengar vi tjänar på World Cup utan det här får i så fall komma från slantar som någon välvillig sponsor, eller sponsorer, ställer upp med. Vi behöver spelarna den saken är klar, men som sagt, inte till vilket pris som helst, säger Ljusdals BK:s ordförande Kenneth Holm.

Källa: Ljusdalsposten

Skriven av: Gustaf Lindborg