Bandysidan.nu

Oavgjort i seriefinalen

publicerat 2004-11-25

60 minuters bandyparodi i snömoset på Rocklunda - som Villa Lidköping BK vann med 2-1. 30 minuters spelbar men sträv is när snöfallet upphört - som Västerås SK vann med 2-1. Således delad pott och 3-3.

Med blott 12 minuter kvar slog Villaspelaren Mathias Nilsson in en retur bakom Daniel Kjörling i VSK-buren. Med det målet var många säkra på Villaseger och full pott efter fyra matcher för Lidköpingsklubben. Någon man dock inte får glömma är anfallsesset Michael Carlsson som, efter att tidigare bränt en straff, kunde reducera till 2-3 med åtta minuter kvar att spela. Kvitteringen skulle också komma i snöyran, genom Lars Gustafsson.
- Strongt att klara oavgjort med tanke på omständigheterna, sa VSK-tränaren Magnus Berglund.

VLT: Om matchen
Svt: Video