Saik vann toppmötet

publicerat 2004-12-02

Visserligen vann David Karlsson matchen i matchen mot Magnus Muhrén men Murren drog ändå längsta strået.

Hammarby IF började bäst och hade både gjort 1 -0 och 2-0 innan Sandvikens AIK och publiken hade upptäckt att matchen börjat. Då inbillade sig nog många att det skulle bli en lång triumfärd. Men ack så man bedrog sig. Verkar inte vara bra för spelarna heller att leda med 2 mål efter 7 minuter för man slutade åka skridskor och satt i slutet av första halvlek nästan i knät på Andreas Bomark. Helt följdriktigt stänkte Patrik Nilsson in reduceringen precis innan halvtidsvilan.
I andra halvlek var det Hammarbys tur att sova så Saik kunde kvittera direkt efter bara en minut. Sen visade upp sin hela spelskicklighet och var klart dedt bästa laget. Sista 4 minuterna blev heta efter Davids reducering i 86 minuten men Saik var bäst för dagen.

Skriven av: Per-Åke Tångring