Bollnäs föll i tredje kvarten

publicerat 2005-02-28

Bollnäs GoIF hade chansen att avgöra kvartsfinalserien igår, men föll med uddamålet mot Västerås SK på Rocklunda.

Efter två förluster mot Bollnäs var det nu Västerås tur att vinna hemma på Rocklunda. Matchens första mål gjorde dock Bollnäsbacken Pontus Wennberg på hörna, men trots det låg Giffarna under efter den första halvleken med 3-2.

20 minuter in i andra gjorde Lars Gustafsson 4-2 till VSK och det såg väldigt tungt ut för Bollnäs. Men dom fortsatte att kämpa och i den 86:e minuten gjorde Peter Stock 4-3 på hörna. Bollnäs jagade ett sista mål men det kom aldrig.

Bollnäs gör en bra kämparinsats men Västerås vinner rättvist. Magnus Granberg, Henrik Heed och Marcus Ståhl var borta pågrund av sjukdom i Bollnäs. Kanske är dom tillbaka på onsdag då Bollnäs tar emot VSK hemma på Sävstaås för att fortsätta jakten efter en plats i semifinalen.

Text: Henrik Broman och Gustaf Lindborg

Skriven av: Gustaf Lindborg