Nyheter

World Cup All Star

publicerat 2008-10-26
Sveriges förbundskapten Anders Jakobsson utsåg idag World Cups All Star Team.

Edsbyns IF vann semifinalen mot Zorkij efter en match där inledningen var tillknäppt, med få chanser åt nått hål.

Edsbyns IF lyckades vinna mot Uralsky Trubnik efter en dramatisk match som avslutades med straffläggning för att kunna avgöra segraren. Trubnik börjar matchen bäst och har ett friläge redan i den 2:a minuten som Anders Svensson räddar.

OLS Uleåborg började matchen bra och tog ledningen med 1-0 redan i den 5:e matchminuten. Till slut var dock Edsbyns IF starkare och vann matchen.

Per Hellmyrs bloggar från Ryssland, IFK Vänersborg tog hem Edsbyn Cup, ny finalarena(?) byggs i Solna, FIB har valt en ny generalsekreterare, Svenska Cupen testar nya regler, Hammarby IF vann utomhuspremiären, med mera.

I samband med World Cup arrangeras en presskonferens varje år. Rolf Käck på internationella bandyförbundet inledde med att säga att det var ett totalt sett bättre underlag iår, när vi dessutom preparerar isen i halvtid och har isvårdspauser under dagarna.

Den andra semifinalen, den mellan Zorkij och Edsbyns IF, inleds bäst av Zorkij. Redan efter en dryg minut gör man 1-0 genom Sami Laakkonen på assist från Daniel Mossberg.