Position:Mittfält

Nyheter

Edsbyn vidare efter straffdramatik

publicerat 2007-10-28
Dagens andra semifinal spelades mellan Uralsky Trubnik och Edsbyns IF. Matchen börjar i ett bra tempo där Edsbyn får den första chansen, men Trubnik gör det första målet. Efter knappa fyra minuters spel gör Evgenij Kuks inga misstag helt ren med Edsbyns målvakt, utan 1-0 är ett faktum.

Den andra semifinalen, den mellan Zorkij och Edsbyns IF, inleds bäst av Zorkij. Redan efter en dryg minut gör man 1-0 genom Sami Laakkonen på assist från Daniel Mossberg.

Edsbyns IF hade inga problem när de fann mot Ljusdals BK i premiäromgången av allsvenskan. Magnus Olsson säger till Ljusnan att det nästan är ett krav att de ska vinna med så stora siffror.

På söndag möts Edsbyns IF och Sandvikens AIK i vad som kan bli en riktig höjdarfinal. Det är två spelande lag som gör upp om guldet, och enligt krönikören så är det matchvinnartyperna som kommer att avgöra fighten.

Sveriges VM-trupp är nu officiell!

publicerat 2005-01-22
Vi har nu länge väntat på den officiella VM-truppen och spekulerat i hur den skulle ta form. Men nu är väntan över - idag klockan 14:00 samlade förbundskapten Kenth Hultqvist till presskonferens på Zinkensdamm där truppen presenterades.

Norge och USA har redan presenterat deras VM-trupper. Nu har även Sveriges förbundskapten Kenth Hultqvist nominerat en 25-mannatrupp.

Det lär bli en riktig fajt i Arenan ikväll när hemmalaget Edsbyns IF tar emot Sandvikens AIK i en kamp om de två förstaplatserna. Matchens profil är Magnus Muhrén som nyligen gjorde sitt 500:e mål.