Bandysidan.nu


Stefan "Pumpen" Andersson

Land:Sverige Sverige 
Född:1969-05-20
Moderklubb:IK Heros BK
Position:Mittfält

Nyheter


Bollnäs till semifinal

publicerat 2005-10-29
Bollnäs GoIF gick vidare till semifinal efter en fin insats mot Sandvikens AIK. Bollnäs gjorde 1-0 på en hörna och 2-0 kom till i en småstökig situation precis innan halvtidssignalen.
Läs mer
(0) kommentarer

Formtoppat möte på Jernvallen

publicerat 2004-12-03
Ikväll blir det ett formtoppat möte på Jernvallen i Sandviken. Sandvikens AIK tar emot Bollnäs GoIF. Sandvikens AIK kunde i onsdags vända och vinna borta mot Hammarby IF och Bollnäs GoIF hade samtidigt utskåpning hemma mot Kalix Bandy.
Läs mer
(0) kommentarer

Vodnik World Cup-mästare år 2004

publicerat 2004-11-01
I finalen av World Cup igår möttes inte helt oväntat Vodnik från Arkhangelsk i Ryssland och Sverige-hoppet Sandvikens AIK. Ett mycket spelskickligt Vodnik vann matchen efter att äntligen ha "spelat ut" i vad som sägs vara World Cup-historiens bästa final.
Läs mer
(0) kommentarer

Fredagsbrevet - 24:e september 2004

publicerat 2004-09-24
Idag är det fredag igen och dags för det tredje Fredagsbrevet. Idag är en av de större dagarna den är säsongen inom bandysverige. Idag inleds nämligen den första upplagan av Edsbyns storsatsning Champions Cup. Champions Cup som mycket väl kan vara World Cups efterträdare, då World Cup ligger i farozonen inför säsongen 2007/2008.
Men som sagt, idag inleds den första upplagan av Champions Cup med toppmatcher som Vodnik mot Sandvikens AIK och Edsbyns IF mot SKA Neftyanik. En av cupens huvuduppgifter förutom att visa bra bandy är att hjälpa klubbarna att spela ihop laget med de nyförvärv klubben värvat. Något som är ack så viktigt.
Och det gäller att värva rätt!
Bandysidans Gustaf Lindborg ska ranka de fem bästa värvningarna inför kommande säsong - 2004/2005. Eventuellt att en uppföljare kommer en bit in i säsongen - vi måste ju kolla upp hur mycket fel jag haft!
Läs mer
(0) kommentarer