Bandysidan.nu


Alexej Miassoedov

Land:Ryssland Ryssland 
Född:1977-06-25
Moderklubb:Kuzbass
Position:Anfall

Nyheter


VSK frånåkta i blåsten

publicerat 2006-10-27
Ryska Kuzbass mötte Västerås SK i en viktig match i World Cups grupp A. Förlorarna kommer få det mycket svårt att gå vidare i turneringen. Kuzbass inledde starkt och har redan efter 19 sekunder en boll inne i målet, men det blir bortdömt.
Läs mer
(0) kommentarer

Maxim Chermnykh & Rinat Shamsutov skadad

publicerat 2005-02-03
Ryssland har riktig otur med skadorna i hemma-VM i Kazan. Sedan är Mikhail Sveshnikov skadad, och igår mot Sverige åkte man på ytterligare skador på viktiga spelare som Rinat Shamsutov och Maxim Chermnykh.
Läs mer
(0) kommentarer

Så bor de ryska stjärnorna

publicerat 2005-02-02
Idag möts Ryssland och Sverige i VM-gruppspelets hetaste match. Trots att Mikhail Sveshnikov inte längre är med efter sin skada, så vimlar det av storstjärnor i den ryska truppen. Bandysidan har exklusivt tagit reda på hur stjärnorna bor under VM.
Läs mer
(0) kommentarer

Dags för Nations Cup

publicerat 2005-01-07
I helgen avgörs miniturneringen Nations Cup i finska Villmanstrand. Deltagande lag är Sverige, Finland och Ryssland, och turneringen går av principen att alla möter alla.
Läs mer
(0) kommentarer

Trupperna till Nations Cup klara

publicerat 2004-12-29
Sveriges, Finlands och Rysslands förbundskaptener, Kenth Hultqvist, Sören Persson och Vladimir Janko, har tagit ut trupperna till förberedelseturneringen Nations Cup. Sverige och Finland är "ordinarie", medan Janko vilar de största stjärnorna då han vill satsa på framtidsmän i den här turneringen.
Läs mer
(0) kommentarer