Bandysidan.nu


Ari Holopainen

Land:Finland Finland 
Född:1969-01-24
Moderklubb:WP 35
Position:Anfall

Nyheter


Mål för Mål: Sverige Finland

publicerat 2005-02-04
Det är dags för en mer eller mindre betydelselös match i bandyvm. Orsaken att matchen är betydelselös är att oavsett resutlat möts Sverige och Finland i semifinalen. I det finska laget är Sami Laakkonen, Ari Holopainen och Vesa Vuokila förkylda och har feber. Därför har de inga avbytare.
Läs mer
(0) kommentarer

Matchrapport: Sverige - Finland

publicerat 2005-02-04
Sverige kunde idag ta en knapp men säker seger över Finland. Matchen var helt betydelselös, det är egentligen imorgon det gäller.
Läs mer
(0) kommentarer

Lite inför morgondagens VM-premiär

publicerat 2005-01-30
Imorgon drar VM i Kazan, Ryssland, igång. Sverige "värmer upp" med en match mot det på förhand lite blekare motståndet Norge. Här presenterar Bandysidan lite info inför morgondagen.
Läs mer
(0) kommentarer

Finland inleder med oavgjort

publicerat 2005-01-30
Trots ledning med 2-0 i paus lyckas Finland endast få 2-2 mot Kazakstan. Finland vinner dock straffläggningen med 4-2. Straffarna används om lagen ligger på samma poäng när serien är slutspelad.
Läs mer
(0) kommentarer

Finlands trupp till VM

publicerat 2005-01-11
Förbundskapten Sören Persson har klart för sej vilka spelare skall försvara VM-titeln om tre veckor.

Läs mer
(0) kommentarer

Dags för Nations Cup

publicerat 2005-01-07
I helgen avgörs miniturneringen Nations Cup i finska Villmanstrand. Deltagande lag är Sverige, Finland och Ryssland, och turneringen går av principen att alla möter alla.
Läs mer
(0) kommentarer

Trupperna till Nations Cup klara

publicerat 2004-12-29
Sveriges, Finlands och Rysslands förbundskaptener, Kenth Hultqvist, Sören Persson och Vladimir Janko, har tagit ut trupperna till förberedelseturneringen Nations Cup. Sverige och Finland är "ordinarie", medan Janko vilar de största stjärnorna då han vill satsa på framtidsmän i den här turneringen.
Läs mer
(0) kommentarer