Bandysidan.nu


Mikko Aarni

Land:Finland Finland 
Född:1981-05-31
Moderklubb:Tornio PV
Position:Anfall

Nyheter


Sandviken klart bättre

publicerat 2006-10-26
Efter en lite trevande inledning i matchen, med ledning 2-0 efter första halvlek, gör Sandvikens AIK klart bättre ifrån sig i den andra. Nyförvärven Alexander Driagin och Mikko Aarni spelade mycket bra, och Driagin assisterade till SAIKs första mål, medans Aarni gör det andra.
Läs mer
(0) kommentarer

Landslagstrion stannar

publicerat 2005-03-16
Enligt Norrländska Socialdemokraten så är det klart att den finländska landslagstrion Mikko Aarni, Vesa Vuokila och Marko Miinala stannar i Kalix Bandy trots att man i helgen åkte ur högsta serien.

(0) kommentarer

Ingen spelarflykt från Kalix

publicerat 2005-03-13
Idag riskerar Kalix Bandy att åka ur Allsvenskan när man kvalar mot Ljusdals BK. Skulle man åka ur så fruktar ändå inte sportchefen Henrik "Henko" Eriksson någon spelarflykt.
- Alla blir kvar utom Kari Perkaus som redan bestämt att han ska sluta. Marko Miinala, Vesa Vuokila och Mikko Aarni kommer att spela med oss också nästa säsong, de har ett år kvar på sina kontrakt, berättar "Henko" för Norrbottens-Kuriren.
Läs mer
(0) kommentarer

Matchrapport: Sverige - Finland

publicerat 2005-02-04
Sverige kunde idag ta en knapp men säker seger över Finland. Matchen var helt betydelselös, det är egentligen imorgon det gäller.
Läs mer
(0) kommentarer

Mål för Mål: Sverige Finland

publicerat 2005-02-04
Det är dags för en mer eller mindre betydelselös match i bandyvm. Orsaken att matchen är betydelselös är att oavsett resutlat möts Sverige och Finland i semifinalen. I det finska laget är Sami Laakkonen, Ari Holopainen och Vesa Vuokila förkylda och har feber. Därför har de inga avbytare.
Läs mer
(0) kommentarer

Mål och penga-fyrverkeri på Kalix IP.

publicerat 2005-01-28
18 mål och 273 000 kr. Det är vad publiken fick se på Kalix IP i matchen mellan Kalix Bandy och Västanfors IF som tillslut slutade 13-5 till Kalix Bandy.
Läs mer
(0) kommentarer

Målfest och Patrik Larsson Show!

publicerat 2005-01-22
Det är ingen underdrift att Kalix Bandy har det svårt på Sävstaås. I grundserien vann Bollnäs GoIF med 11-3 och igår blev det förkrossande 11-0! Stor matchvinnare var Patrik Larsson som gjorde 5 mål i matchen.
Läs mer
(0) kommentarer