Nyheter 2007-11-01

publicerat 2007-11-01
Håkan Ramsins elitkrav år 2012 stavas bandyhall
Pasi Hiekkanens skada är värre än befarat, fortsatt högljudda protester mot nedläggningen av Skutskärs IF BKs hemmaplan.

Bollnäs GoIF vann den första semifinalen mot Brobergs IF efter en mycket spännande straffläggning. Bollnäs började bäst och gjorde 2 mål i den första halvleken.

Det blev en tät tillställning mellan Brobergs IF och Zorkij. Broberg började bäst och i den 13:e minuten blir Stefan Larsson fri och gör 1-0.

Brobergs IF vann matchen mot Sandviken efter en enorm kämpainsats. Pasi Hiekkanen målvaktspel var ett stort bidrag till segern.

Rykten har placerat Pasi Hiekkanen i Kalix Bandy. Det dementerar dock Brobergsmålvakten i den Norrländska Socialdemokraten.
- Jag har kontrakt med Brobergs IF också nästa år, säger Hiekkanen.