Bandysidan.nu


Mikhail Pasjkin

Land:Kazakhstan Kazakhstan 
Född:1980-04-22
Moderklubb:Jenisej
Position:Anfall

Nyheter


Pasjkin kontaktad av ryska klubbar

publicerat 2005-03-31
Elfsborgs läns Allehannda raporterar idag att Mikhail Pasjkin kan vara på väg till Zorkij. Pasjkin själv vill ine kommentera denna källa, men säger att bland annat Jenisej har varit i kontakt med honom angående spel i Ryssland. Han har dock ett år kvar på sitt kontrakt med IFK Vänersborg.

Källa: Elfsborgs läns Allehanda

(0) kommentarer

Tre Hälsingeklubbar i kvartsfinalerna

publicerat 2005-02-21
Inför den här säsongen åkte Ljusdals BK ur högsta serien. Men de övriga hälsingeklubbarna - Bollnäs GoIF, Brobergs IF och Edsbyns IF - gör ingen besviken. Alla tre klubbarna har nått slutspel.
Läs mer
(0) kommentarer

Superallsvenskan avgörs ikväll?

publicerat 2005-02-09
Ikväll avgörs det med största sannolikhet vilket lag som vinner Superallsvenskan. Ska Bollnäs få revansch från förra mötet eller ska IFK Vänersborg ta tillbaka förstaplatsen.
Läs mer
(0) kommentarer

Inför Bollnäs - Kalix

publicerat 2005-01-21
Bollnäs GoIF förlorade sist borta mot IFK Vänersborg och vill ha revansch nu ikväll mot de gästande norrbottningarna i Kalix Bandy. Men det blir en tuff nöt att knäcka för de orangeblå, Kalix ligger bra till i tabellen och har tagit flera fina skalper.
Läs mer
(0) kommentarer

Knapp Bollnäsförlust nere i Vänersborg

publicerat 2005-01-20
Bollnäs GoIF var igår till Vänersborg för att möta IFK Vänersborg i en tidig seriefinal. Men det blev torsk i en jämn match med 4-2.
Läs mer
(0) kommentarer

Seriefinal i Superallsvenskan

publicerat 2005-01-19
Ikväll är det dags för en tidig seriefinal i Superallsvenskan. På Isstadion i Vänersborg drabbar IFK Vänersborg och Bollnäs GoIF samman.
Läs mer
(0) kommentarer

IFK Vänersborg möter hemmalaget Edsbyn

publicerat 2004-10-15
Ikväll möter IFK Vänersborg hemmalaget Edsbyns IF i vad som sägs vara den "moraliska finalen" i grupp A1. Båda lagen har vunnit sina respektive matcher IFK Motala och Ljusdals BK, men IFK Vänersborg har imponerat lite mer i sin tuffa match.
Läs mer
(0) kommentarer