Bandysidan.nu


Gabriel Bridholm

Land:Sverige Sverige 
Född:1984-05-31
Moderklubb:Kållands BK
Position:Målvakt

Nyheter


Fredagsbrevet - det allra sista!

publicerat 2005-01-07
Nu är Fredagsbrevet tillbaka efter två veckors ledighet - först julafton och sen nyårsafton. Jag kan berätta att jag fick lite bandysouvenirer i julklapp. En ny almanacka fick jag, som kan ersätta min gamla som fortfarande hänger på väggen och visar april 2004. Dessutom fick jag en ny mössa, min fjärde i samlingen, samt en ny halsduk, min tredje i samlingen.
Det här är för övrigt det sista Fredagsbrevet som kommer att skrivas på ett bra tag - sorgligt nog. Men bryt inte ihop för det, krönikor kommer att komma. Inget snack om den saken.
Vad ska då detta sista Fredagsbrev handla om? Jo för några veckor sedan rankades Norrseriens bästa målvakter, och nu har jag - efter vissa påtryckningar från en VBK-supporter - beslutat mig för att gå igen Söderseriens burväktare.
Läs mer
(0) kommentarer

Utvecklingslandslaget till Kazakstan

publicerat 2004-12-29
Utvecklingslandslagets förbundskapten Kjell Edberg har samlat en trupp på 16 man som ska resa till Kazakstan för en dubbellandskamp.
Läs mer
(0) kommentarer

Fredagsbrevet - Vem är bästa målvakten?

publicerat 2004-12-17
Så här i allsvenskans slutspurt så kan den avgörande tungan på vågen mycket väl vara målvakterna. Målvakterna - dom där galningarna som står ensam längst bak och fryser och när det väl händer något så kastar dom sig raklång för att få en svinhård boll på sig i 100 kilometer i timmen. Men dom som gör det, gör det med bravur. Jag har listat vilka jag tycker är dom 8 bästa i norrgruppen - för att om 3 veckor ta södergruppen.
Läs mer
(0) kommentarer

Skandalscener på Sävstaås!

publicerat 2004-12-09
Det utspelade sig skandalscener på Sävstaås i gårkväll. Först ett bortdömt mål i slutsekunderna och sedan ett tumult mellan spelarna strax efter att de lämnat isen.
Läs mer
(0) kommentarer

Vodnik World Cup-mästare år 2004

publicerat 2004-11-01
I finalen av World Cup igår möttes inte helt oväntat Vodnik från Arkhangelsk i Ryssland och Sverige-hoppet Sandvikens AIK. Ett mycket spelskickligt Vodnik vann matchen efter att äntligen ha "spelat ut" i vad som sägs vara World Cup-historiens bästa final.
Läs mer
(0) kommentarer

Fredagsbrevet - 1:a oktober 2004

publicerat 2004-10-01
I helgen var jag som många andra på plats i Edsbyn Arena för att se Champions Cup. Turneringen var rikligt upphaussad i media så jag sänkte medvetet mina förhoppningar, det kunde ju bara bli sämre. Men faktum är att jag blev positivt överraskad. Redan på parkeringen insåg man att det var proffsigt ordnat.
Jag har kommit fram till att när Byborna säger att dom ska göra en toppencup så ska man tro dem!
Läs mer
(0) kommentarer

Bollnäs - Sandviken i EdsbynArena

publicerat 2004-09-16
För allra första gången åkte jag ikväll iväg till Edsbyn och EdsbynArena för att kolla på bandy. På programmet stod Bollnäs GoIF - Sandvikens AIK och för att vara säsongens första match för båda lagen så var spelet och tempot mycket bra.
Läs mer
(0) kommentarer