Nyheter

Nyheter 2007-10-17

publicerat 2007-10-17
Hammarby IF bolagiserar, knäskadan för Joel Othén läker snabbt men han ersätts av Jonas Svensson i landslagsmatchen mot Västerås Allstars.

Den första semifinalen för dagen spelas mellan Sandvikens AIK och Dynamo (Moscow). Dynamo är klara favoriter till segern och visar sig också vara det bättre laget.

Efter en lite trevande inledning i matchen, med ledning 2-0 efter första halvlek, gör Sandvikens AIK klart bättre ifrån sig i den andra. Nyförvärven Alexander Driagin och Mikko Aarni spelade mycket bra, och Driagin assisterade till SAIKs första mål, medans Aarni gör det andra.

Hammarby vann tungviktsmötet!

publicerat 2005-01-19
Som jag nämnt tidigare var det ett riktigt tungviktsmöte på Zinken i kväll.

Det blir Superallsvenskan för Bollnäs GoIF. Man var tvungen att ta poäng borta mot Hammarby IF, men det visade sig bli för svårt. David Karlsson gjorde 4 mål när Hammarby IF vann med 7-4.

Serieledarna Hammarby IF gjorde processen kort med Brobergs IF när man gästade Hällåsen i Söderhamn igår. Efter 7-1 i paus slog man av på takten i andra halvlek men vann säkert med 9-2 till slut.

Utvecklingslandslagets förbundskapten Kjell Edberg har samlat en trupp på 16 man som ska resa till Kazakstan för en dubbellandskamp.