Bandysidan.nu


Andreas Eskhult

Land:Sverige Sverige 
Född:1977-04-01
Moderklubb:IK Sirius BK
Position:Mittfält

Nyheter


Oscar Jonsson kvar i Hammarby

publicerat 2005-03-25
Oscar Jonsson har skrivit på för 2+1 år i Hammarby IF. Enligt Ljusdalsposten satsar Hamamrby hårt inför den kommande säsongen. Intresse har visats för Vetlanda BKs Andreas Bergwall samt för Sergej Lomanov. Dessutom är Andreas Eskhult på väg tillbaka från Raketa.

Källa: Ljusdalsposten

(0) kommentarer

Matchvinnare avgör fighten

publicerat 2005-03-19
På söndag möts Edsbyns IF och Sandvikens AIK i vad som kan bli en riktig höjdarfinal. Det är två spelande lag som gör upp om guldet, och enligt krönikören så är det matchvinnartyperna som kommer att avgöra fighten.
Läs mer
(0) kommentarer

Världsmästare till Hammarby?

publicerat 2005-03-08
I förra veckan berättade Hammarbytränaren Stefan Karlsson att klubben ska förstärka spelartruppen ordentligt till nästa säsong. Andreas Eskhult är redan klar för Söderklubben, och nu rycker man i målvaktsfantomen Andreas Bergwall som den här säsongen har hjälpt Vetlanda BK till en överraskande kvartsfinal.
- Jag har pratat med Hammarby. Det klart att jag är intresserad av att spela där, säger Bergwall till VLT.
Läs mer
(0) kommentarer

Andreas Eskhult vänder hem

publicerat 2005-03-06
Svensk bandy blir en profil starkare kommande vinter. Det är Andreas Eskhult som efter en säsong i ryska Raketa återvänder hem till Hammarby IF.
Enligt klubbens tränare Stefan Karlsson - som just förlängt sitt kontrakt med klubben - så kommer vi att få se ett riktigt starkt grönvitt gäng.
- Om allt går i lås så kommer vi att göra den största kvalitativa satsningen någonsin på vår spelartrupp. Det kommer att bli stora förändringar. Klart är att Andreas Eskhult kommer tillbaka från Kazakstan. Övriga förändringar kommer vi att presentera i april, säger Karlsson till klubbens hemsida.

(0) kommentarer

Sveriges VM-trupp är nu officiell!

publicerat 2005-01-22
Vi har nu länge väntat på den officiella VM-truppen och spekulerat i hur den skulle ta form. Men nu är väntan över - idag klockan 14:00 samlade förbundskapten Kenth Hultqvist till presskonferens på Zinkensdamm där truppen presenterades.
Läs mer
(0) kommentarer

Hultqvist har nominerat sin VM-trupp

publicerat 2005-01-07
Norge och USA har redan presenterat deras VM-trupper. Nu har även Sveriges förbundskapten Kenth Hultqvist nominerat en 25-mannatrupp.
Läs mer
(0) kommentarer