Nyheter

World Cup All Star

publicerat 2008-10-26
Sveriges förbundskapten Anders Jakobsson utsåg idag World Cups All Star Team.

Edsbyns IF lyckades vinna mot Uralsky Trubnik efter en dramatisk match som avslutades med straffläggning för att kunna avgöra segraren. Trubnik börjar matchen bäst och har ett friläge redan i den 2:a minuten som Anders Svensson räddar.

Dagens andra semifinal spelades mellan Uralsky Trubnik och Edsbyns IF. Matchen börjar i ett bra tempo där Edsbyn får den första chansen, men Trubnik gör det första målet. Efter knappa fyra minuters spel gör Evgenij Kuks inga misstag helt ren med Edsbyns målvakt, utan 1-0 är ett faktum.

Hammarby till kvartsfinal!

publicerat 2005-02-20
Det var en sömnig tillställning i dag på Zinken.

Serieledarna Hammarby IF gjorde processen kort med Brobergs IF när man gästade Hällåsen i Söderhamn igår. Efter 7-1 i paus slog man av på takten i andra halvlek men vann säkert med 9-2 till slut.

Utvecklingslandslagets förbundskapten Kjell Edberg har samlat en trupp på 16 man som ska resa till Kazakstan för en dubbellandskamp.

I förrgår hade Katrineholms SK lekstuga med Allsvenska nykomlingen Västanfors IF. Igår var det Katrineholms SK man lekte med då Hammarby IF var på besök i Katrineholm. De sensationellt stora siffrorna skrevs till 1-21 (1-13), fördel Hammarby IF.