Position:Försvar

Nyheter

Sandviken klart bättre

publicerat 2006-10-26
Efter en lite trevande inledning i matchen, med ledning 2-0 efter första halvlek, gör Sandvikens AIK klart bättre ifrån sig i den andra. Nyförvärven Alexander Driagin och Mikko Aarni spelade mycket bra, och Driagin assisterade till SAIKs första mål, medans Aarni gör det andra.

Hammarby vann i sudden.

publicerat 2005-02-24
Det blev en riktig kamp som jag misstänkte innan. Avgörande kom inte förrän 3 minuter före slutet av första suddenhalvleken.

Ryssland har riktig otur med skadorna i hemma-VM i Kazan. Sedan är Mikhail Sveshnikov skadad, och igår mot Sverige åkte man på ytterligare skador på viktiga spelare som Rinat Shamsutov och Maxim Chermnykh.

Dags för mål för mål-service i matchen Ryssland-Sverige. Fosshaug börjar idag på bänken.

Sverige var klart pressat i dagens match mot Kazakstan. Med 15 minuter kvar av matchen låg Sverige under med 4-5.

Inom några minuter spelar Sverige sin första match i VM och för motståndet står Norge. Det är en match vi naturligtvis måste vinna om vi ska ha med guldet att göra.

Imorgon drar VM i Kazan, Ryssland, igång. Sverige "värmer upp" med en match mot det på förhand lite blekare motståndet Norge. Här presenterar Bandysidan lite info inför morgondagen.