Bandysidan.nu


Maxim Chermnykh

Land:Ryssland Ryssland 
Född:1976-07-05
Moderklubb:Uralsky Trubnik
Position:Mittfält/Anfall

Nyheter


Dynamo World Cup-mästare

publicerat 2007-10-28
Årets World Cupfinal avgjordes inför ungefär 3000 åskådare mellan de ryska mästarna Dynamo (Moscow) och de svenska mästarna Edsbyns IF. Bästa chansen i en annars ganska trevande matchinledning stod Dynamos Mikhail Sveshnikov som blev helt ensam med Anders Svensson i Edsbymålet som gör en kanonräddning till hörna. Hörnan blir resultatlös.
Läs mer
(0) kommentarer

Maxim Chermnykh & Rinat Shamsutov skadad

publicerat 2005-02-03
Ryssland har riktig otur med skadorna i hemma-VM i Kazan. Sedan är Mikhail Sveshnikov skadad, och igår mot Sverige åkte man på ytterligare skador på viktiga spelare som Rinat Shamsutov och Maxim Chermnykh.
Läs mer
(0) kommentarer

Så bor de ryska stjärnorna

publicerat 2005-02-02
Idag möts Ryssland och Sverige i VM-gruppspelets hetaste match. Trots att Mikhail Sveshnikov inte längre är med efter sin skada, så vimlar det av storstjärnor i den ryska truppen. Bandysidan har exklusivt tagit reda på hur stjärnorna bor under VM.
Läs mer
(0) kommentarer

Dags för Nations Cup

publicerat 2005-01-07
I helgen avgörs miniturneringen Nations Cup i finska Villmanstrand. Deltagande lag är Sverige, Finland och Ryssland, och turneringen går av principen att alla möter alla.
Läs mer
(0) kommentarer

Trupperna till Nations Cup klara

publicerat 2004-12-29
Sveriges, Finlands och Rysslands förbundskaptener, Kenth Hultqvist, Sören Persson och Vladimir Janko, har tagit ut trupperna till förberedelseturneringen Nations Cup. Sverige och Finland är "ordinarie", medan Janko vilar de största stjärnorna då han vill satsa på framtidsmän i den här turneringen.
Läs mer
(0) kommentarer

Vodnik World Cup-mästare år 2004

publicerat 2004-11-01
I finalen av World Cup igår möttes inte helt oväntat Vodnik från Arkhangelsk i Ryssland och Sverige-hoppet Sandvikens AIK. Ett mycket spelskickligt Vodnik vann matchen efter att äntligen ha "spelat ut" i vad som sägs vara World Cup-historiens bästa final.
Läs mer
(0) kommentarer

Edsbyn inte så missnöjda över förlusten

publicerat 2004-09-27
Edsbyns IF förlorade finalen mot Vodnik i den första upplagan av Champions Cup. Edsbyn hade länge initiativet men ryska Vodnik kunde till slut kvittera och vinna i sudden, mycket tack vare Maxim Chermnykh.
Läs mer
(0) kommentarer