Bandysidan.nu


Om Bandysidan.nu

Bandysidan.nu är en hemsida som uteslutande handlar om bandy och bandyrelaterade händelser. På hemsidan finns det nyheter, nya och historiska resultat, spelarstatistik, ett bandytips och en communitydel.

Nyheter

Nyhetsbiten på bandysidan.nu handlar framför allt om cuper, spelscheman etc runt om i världen. Här finns både nyheter om och resultat från cuperna. Här hittar ni även gamla krönikor och information om övergångar.

IBDB

IBDB står för Internet Bandy Database och innehåller resultat och statistik från seriespel och slutspel från Sverige, Finland, Ryssland, Norge och USA. Dessutom finns information om lag och spelare även från övriga bandyländer. Totalt finns idag information om närmare 15000 spelare, ledare och domare i IBDB.

Bandytipset

Bandytipset är ett samlingsnamn för flera olika tips, där den stora tungviktaren är tipset med samma namn. För att kunna tippa måste ni registrera er på hemsidan, men detta är liksom tipsen gratis.

Länkar

Länkavdelningen har under en period blivit en aning eftersatt, men vi är fast beslutna att få ordning på den under säsongen 2010/11.

Community

För att ta del av communitydelen på Bandysidan.nu måste du vara inloggad. Att registrera sig på sajten är gratis.
Fördelarna med att registrera sig på Bandysidan.nu är:
  • Registreringen krävs för att tippa.
  • Om du är registrerad kan du välja mellan olika utseénden på Bandysidan.nu.
  • Du kan ange ditt favoritlag, och då blir ditt favoritlags matcher markerade när du tittar på en serie, ett evenemang eller i kalendern. Dessutom kan du välja ett andra lag av intresse som också markeras.
  • Bokmärk upp till 5 serier som du får snabblänkar till i högra menyn längst ner.
  • Kompislista och egen gästbok.
  • Bandysidans forum.

Vi som just nu arbetar med och på Bandysidan.nu är

: Ett stort tack till alla nämnda och även andra som under årens lopp bidragit med hjälp och information om spelare, laguppställningar och annan bandyrelaterad information.

Some icons by Yusuke Kamiyamane. All rights reserved. Licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License.