Bandysidan.nu


Gripen ner till ettan

publicerat 2005-02-14

Västanfors IF får sällskap av Gripen/Trollhättan BK ner i bandyettan. Det stod klart efter gårdagens kryssmatch hemma emot Falu BS.

Gripen/Trollhättan BK blev säsongens andra lag att definitivt förpassas till bandyns bakgård i division ett. Visserligen blev det en oavgjord och bra genomförd sista hemmamatch mot Falu BS, men det räckte inte. Andrej Timoushev kvitterade till 3-3 med ca en kvart kvar och gladde på så vis supporterklubben Yellow Front, Yellow Front som nu nästa vinter får åka till orter som Målilla och Tranås istället för Lidköping och Västerås.
- Vi har inte räckt till i år, bollen har inte riktigt studsat vår väg. Samtidigt är det ju så att ett bra lag har medflyt, säger Gripens lagkapten Daniel Larsson som hoppas på revansch nästa år.
- Det är inte helt klart, men det lutar åt att jag kör ett år till och jag hoppas att det stora flertalet i laget gör detsamma.
- Och jag tar för givet att vi har ambitionen att spela allsvenskt säsongen därefter, tillägger "Sellen" som en verbal passning till klubbledningen.

På onsdag spelar Gripen sin sista match för säsongen. Det är en långväga resa upp till Bollnäs för ett möte med redan åttondelsklara Bollnäs GoIF.

ELA/TT

Skriven av: Gustaf Lindborg