Bandysidan.nu


Christian "Kickan" Waahler

Land:Norge Norge 
Född:1981-12-07
Moderklubb:Røa
Position:Mittfält

Nyheter


Hammarby till kvartsfinal!

publicerat 2005-02-20
Det var en sömnig tillställning i dag på Zinken.
Läs mer
(0) kommentarer

Nu börjar VM

publicerat 2005-01-30
Det är slutet av januari, VM ska precis till att börja och all energi riktas mot detta arrangemang. Frågorna är många. Hur starka är Ryssland egentligen? De har ju bara skickat ut B-landslaget till landskamperna iår. Hur bra är Sverige? Är Fosshaug en så viktig spelare som man skulle kunna tro när man läser Hultqvists uttalanden? Kommer något land att kunna skrälla?
Läs mer
(0) kommentarer

Inför Sverige - Norge

publicerat 2005-01-30
Inom några minuter spelar Sverige sin första match i VM och för motståndet står Norge. Det är en match vi naturligtvis måste vinna om vi ska ha med guldet att göra.
Läs mer
(0) kommentarer

Norges och USA:s VM-trupper klara

publicerat 2005-01-01
Mellan första och sjunde februari i år spelas bandy-VM i ryska Kazan. I A-gruppen deltar förutom Sverige och hemmanationen Ryssland även regerande världsmästarna Finland, Norge, Kazakstan och USA. Norges och USA:s trupper är redan spikade.
Läs mer
(0) kommentarer

Hammarby lekte med Katrineholm

publicerat 2004-10-25
I förrgår hade Katrineholms SK lekstuga med Allsvenska nykomlingen Västanfors IF. Igår var det Katrineholms SK man lekte med då Hammarby IF var på besök i Katrineholm. De sensationellt stora siffrorna skrevs till 1-21 (1-13), fördel Hammarby IF.
Läs mer
(0) kommentarer